Vacature jurist-schuldbemiddelaar

9
jun
2020

De sociale dienst van OCMW Opwijk zoekt een JURIST-SCHULDBEMIDDELAAR (m/v) voor indiensttreding
in deeltijds (0,315 vte) en contractueel dienstverband.

Profiel

Je behandelt de aanvragen en beheert de dossiers collectieve schuldenregeling. Je verstrekt deskundig juridisch advies met betrekking tot de dossiers schuldbemiddeling in het kader van wetten en decreten ter zake. Je biedt interne juridische ondersteuning en staat ter beschikking voor allerlei vragen van inwoners van de gemeente.

Voorwaarden

Je hebt een masterdiploma in de rechten, een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli, gelijkgesteld met het universitair onderwijs.

Ervaring

Je hebt 3 jaar balie-ervaring of je bent erkend als schuldbemiddelaar, d.w.z. je hebt een attest basisopleiding voor schuldbemiddeling op zak.

Ons aanbod

Een competitief salaris, aangevuld met maaltijdcheques, vorming en opleiding tijdens de diensttijd,… Een boeiende job in een dynamische omgeving.

Solliciteren

Stuur je sollicitatiebrief met CV, kopie diploma en uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan 3 maand) voor 7 juli 2020 naar het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn, Ringlaan 20, 1745 Opwijk of via mail naar personeel@opwijk.be.

De selectieproeven vinden eind juli 2020 plaats.

Meer info: T 052 36 51 14 - E personeel@opwijk.be